Vill ni satsa på roadshow?

Har ni funderat på att testa på detta med roadshow? Det finns många fördelar med roadshow. Men först kanske vi ska förklara vad det innebär för er som inte riktigt har koll på det. En roadshow, det innebär att ert företag, er butik eller er verksamhet åker ut till utvalda målgrupper. Det med ett mobilt showroom. Det för att träffa kunder, partners, återförsäljare med mera. Det går då att kombinera saker som produktdemonstrationer med utbildningar, seminarier eller samtal.

Många fördelar med roadshow

Det finns som sagt många fördelar med att satsa på roadshow. Bland annat är det smart eftersom att ni kan välja ut var era mest intressanta målgrupper finns och besöka just dem. En annan fördel är att ni kan träffa många fler, då ni kan nå dem som aldrig besöker mässor med mera.

Med en roadshow så stärker ni relationen med era kunder på ett bra sätt, samt att det är enkelt att kombinera flera mål. Ni kan även på ett bra sätt aktivera er försäljning.

Få hjälp fixa er roadshow

Om ni tycker det låter bra detta med en roadshow, så kan ni få hjälp med den via Expomobil. Detta företag är nordens ledande företag inom roadshows och mobila events. Bland annat erbjuder de:

  • Uthyrning och försäljning av mobila showrooms
  • Planering och förberedelsearbete
  • Förslag och produktion av inredning, utställning och utvändig profilering
  • Hjälp med turnélogistik och uppställningsplatser, transporter och support under hela aktiviteten.

Expomobil är en bra helhetsleverantör av nyckelfärdiga roadshows och mobila showrooms. Hos dem kan ni även hitta breddbara trailers, att hyra eller att köpa. De har även så kallade expobox.