Solsegel i snygg design

Ett solsegel, kan du sätta upp utomhus, över en uteplats, en altan, en balkong eller en valfri plats. Ett solsegel från Designsegel är dessutom anpassat, så att det sitter snyggt. Du kan få ditt taksegel måttanpassat på ett bra sätt. Solsegel är ett bra alternativ som skydd mot sol, men även som skydd mot regn. Det finns vattentäta solsegel, som tål väta, vilket är bra, då våra somrar ibland regnar bort! 

Genom att välja ett sådant här sätt att skydda din uteplats, så slipper du att fundera över markiser eller parasoller. Det är bara att spänna upp solseglet rätt över uteplatsen, altanen eller balkongen. Så får du som ett extra rum, med tak.

Satsa på ett taksegel!

Solsegel benämns även taksegel och hos Designsegel hittar du ett bra utbud med dessa solskydd. Sitt solsegel kan vara tillverkat i material som tål väta, samt att du kan anpassa dem i både storlek och form. Det gör att de kommer passa perfekt på din uteplats. 

Det går även att montera upp dem på flera olika sätt beroende på hur mycket yta du har att röra dig med. Du kan rulla ut eller in, som en markis, eller spänna upp det som ett tak. Du som vill ha ett bra solsegel som klarar av dina höga krav, besök Designsegel. Hos dem kan du få ett skräddarsytt solsegel, med helt rätt mått så att det passar på din altan eller din uteplats och gör att du skyddas mot både sol och regn.