Behöver du gavelbeslag i plåt?

Är du på jakt efter bra gavelbeslag? Med ett gavelbeslag i plåt kan du skydda gavlar på ett bra sätt. Du kan hitta två varianter av beslag för gavlar hos O-profil Plåt AB. De erbjuder gavelsbeslag A och gavelbeslag B. Med denna typ av beslag kan du dölja den skarv som blir mellan taket och gaveln. Du kan om du vill beställa skräddarsydda plåtbeslag hos O-profil Plåt AB. Detta företag har bland annat detta i sitt sortiment:

  • Murbeslag
  • Fönsterbleck
  • Nockplåt
  • Droppbleck
  • Krönbalkar

Smarta beslag för gavlar

Om du behöver ett gavelbeslag eller fler, så kolla då in de som finns att hitta hos O-profil Plåt AB. Deras beslag för gavlar är tillverkade i stålplåt. Du kan få den i kulörer som röd, vit, svart, silver eller tegelröd. Med ett gavelbeslag så blir huset mer elegant och mer estetiskt tilltalande. Samt att de är bra för att täta till taket samt att den ser till att skydda mot regn.

Utöver smarta beslag för gavlar så har detta företag även en hel del annat. Bland annat erbjuder de allt från fasadbeklädnad till olika balkar så väl som rännor, rör och beslag av olika slag.

Bra produkter i plåt

Hos O-Profil Plåt AB kan du hitta det du behöver inom plåt och beslag av olika varianter. De har en stor verkstad, på hela 1100 m2. I denna verkstad finns det även moderna datorstyrda maskiner för klippning och bockning. Företaget utför även kantpressningsarbeten.

O-Profil Plåt AB grundades 1994, av far och son, Åke och Mats Olsson. Sedan 2003 är det Mats som ensam driver detta företag.